REA på maskeradkläder

Ska ni på maskerad snart och inte vet vad ni ska klä ut er till? Vill ni kanske heller inte lägga för mycket pengar på en dräkt ni vet att ni bara kommer att använda en gång? Det går alltid att finna en massa krimskrams hemma att förvandla till en utklädnad av något slag. Men känner man att man saknar tid och fantasi för tillfället så går det alltid att fynda rea maskeradkläder. Alla dessa som visas i bilderna under ligger under 100 lappen vilket betyder att du inte behöver spendera mycket alls.
Dessa kommer ifrån Maskeradkammaren

maskerad
Finner man en billig dräkt men som inte riktigt ser ut precis som man tänkt sig så går det alltid att finjustera med lite fantasi, sax och nål och tråd.

Ett annat tips är att klippa hål i en sopsäck för huvud och armar, klä ett rep runt midjan, rufsa till håret ordentligt och smutsa ner dig så mycket du kan. Vips så har du förvandlats till ett skogstroll. Sminka ihop ögonbrynen eller gör dem bara väldigt fluffiga, måla dit fräknar och vad helst du känner för. Har du dessutom ett rep hemma så kan du alltid göra en liten trollsvans att fästa bak på byxorna med. Sedan kan du skryta om att du faktiskt har gjort din maskeraddräkt helt själv.