Baby shower för flicka

Att föda barn är något alldeles speciellt och stort så idag ska vi lägga fokus på: baby shower. Färgen varierar beroende på om det är en pojke eller flicka men i dagens inlägg kommer vi att utgå ifrån färgen rosa och att det är en flicka. Vem vill inte ha en babyshower innan man ska föda? Det är hur gulligt som helst och framför allt väldigt vanligt i USA men det börjar bli allt vanligare på andra ställen runtom i världen också.  Tänk er att man har muggar, dekorationer, blommor, en tårta, ballonger och dukar – Allt detta i färgen rosa. Man kan bjuda sina gäster på godis, mat, goda drycker, cupcakes med mera. Man får passa på att ta många foton som man sedan kan visa för sin dotter när hon blir lite äldre, det kommer att vara riktigt intressant för henne att se.

Det är självklart att man ska fira att födseln snart är framme, man får ju äntligen sitt barn som man har väntat på i 9 månader. Tänk er en baby shower med familjen och sina närmaste vänner, det är ju verkligen helt perfekt. Jag tycker personligen att en baby shower är ett måste eftersom det inte är varje dag man föder barn och när man väl ska göra det, så bör det firas. Man ska ju bli förälder vilket är stort stort somsagt.

Här kommer ett par exempel på hur en baby shower kan se ut:

pink-baby-shower-ideas-5

a181b6b99b10f1e73ffdaf045bcf513e

f4f666036ba4227019eee08f00f9cc74

a91b50412e76a9ef2c5c17817417cf9e

 

Något som man brukar vara populärt att inkludera som dekoration är “It’s a girl” eller “It’s a boy” om det är en pojke. Det brukar se väldigt gulligt ut och man ser verkligen att det är en pojke eller flicka som man väntar. Färgen blå brukar användas flitigt på baby showers när det kommer till pojkar.

ffdfsdd