FotbollsParty

Nu när det är fotbollstider så kan det ju passa bra att dra ihop ett gäng och festa till det lite extra kring matcherna. Det är ju stora matcher för Sverige samt att vi har en ny riktigt grym Em låt skapad av två stora musikartister. Ni kan alltid fixa en egen fest hemma eller leta upp ställen som har event kring dessa matcher, men Missa inte EM 2016 Festen med låten från Zara & Guetta!
Så hur kan du fixa den bästa Em hemmafesten? Först och främst bör klädkoden vara fotbolls EM. Så fram med fotbollströjorna och kläder som går i gult och blått (om det nu är Sverige du hejar på). Passande mat till festen kan antingen vara fotbollsinspirerat tilltugg, tänk er små miniburgare, friterad kyckling, runda ostar med mera. Eller så kör ni stenhårt på en svensk grillkväll och bjuder på en rejäl BBQ middag. Inför festen kan ni även skapa en gemensam spellista på Spotify dit alla i sällskapet kan lägga till sina favoritlåtar så att alla får lyssna på något som de tycker om. Se även till att ha bra uppladdat med öl och snacks, gärna något finare bubbel också att fira med om det går bra för Sverige i matchen.

474275_502138706529236

Känner ni att ni inte har tid eller lust att fixa en tillställning i ert hem men gärna vill festa till det lite under fotbolls EM så finns det ett flertal ställen dit man kan gå och festa i riktig fotbollsanda. Eller så kan ni alltid kontakta eventlokaler som mer än gärna hjälper till att fixa fotbollsfesten så att det blir en upplevelse ni sent kommer att glömma. Till exempel Westers i Stockholm kan du kontakta om du vill boka lokal för en större grupp och samtidigt få hjälp med catering av mat. De hjälper även till att dekorera lokalen utefter önskemål.