Make-up tutorials

Jag är väl medveten om att det är flera månader kvar till Halloween, men vem säger att man inte kan ha maskerad partyn utanför Halloween? Att klä ut sig är ett roligt sätt att ta fram sin barnsliga sida och leva ut som någon annan för en kväll. Här tänkte jag ge lite tips på läskiga maskeradsminkningar som jag hittat på internet och som jag tycker är riktigt bra.

Penna genom näsa
Här är en riktigt bra och läskig sminkning som jag hittade hos en blogg på Veckorevyns hemsida. Hon som har bloggen heter Helen och har en massa riktigt bra tutorials för utklädningssmink. och vanliga sminkningar med för den delen. Det du behöver för denna är:
-En avskuren och förkortat blyertspenna
-Fetsmink vinrött och blått
– Hudlimm
– Vax
– Koagulerat blod
– Flytande blod
– Lite toapapper

Sen är det bara att få dit underdelen av pennan i näsan. Håll den på plats med hjälp av lite toapapper och använd sedan hudlimmet. Slipa till och placera överdelen av pennan på näsbenet. Försök att få det så rakt som möjligt så att det ser symmetriskt ut med nederdelen. Limma sedan fast den och dekorera med blod och koagulerat blod runt såren. Voila!
halloween_smink_2

The weeping Nun
Nästa maskeradtips är ännu en läskig variant, men mycket enklare att fixa. Till denna behöver du kritvitt ansiktssmink:
-kritvitt puder
-svart flytande eyeliner
-röd ögonskugga eller kajalpenna
-Svarta heltäckande linser

Börja med att sätta i dina linser, Sen är det bara att måla hela ditt ansikte kritvitt, måla all den hud som kommer att synas nere vid halsen och längre ned. Pudra med ditt vita puder för att få en jämnare ton och för att det vita sminket ska hålla sig bättre. Måla sedan ett rött sträck på ögonlocken. Avsluta med en flytande svart kajalpenna och måla som att det ser ut som att den runnit ut från dina ögon. Voila!

weeping nun